Vineri după amiază s-au disputat meciurile din semifinalele celor 13 categorii de greutate. Sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Carantina este programată gala finalelor, în care CSM Brăila are 3 sportivi care vor urca în ring și se vor lupta pentru medalia de aur. Alți doi pugilișri brăileni se vor mulțumi cu medaliile de bronz după ce au pierdut meciul din semifinale. La startul competiției au fost prezenți 201 sportivi, dintre care 11 de la CSM Brăila. În finale vor boxa și doi sportivi de la Galați. 

În semifinalele de vineri, la categoria 50 kg, David Chivu l-a învins prin inferioritatea adversarului în runda a 3-a, pe brăileanul Ionuț Dogaru, astfel că sportivul de la CSM Brăila se va mulțumi doar cu medalia de bronz.

La categoria 54 kg, brăileanul Daniel Adrian Grigorie va boxa în finală după ce a câștigat la puncte, decizie 5-0, meciul din semifinale cu David Varga, de la Voința Cluj Napoca. Grigorie îl va întâlni în finală pe Mario Iofciu, de la Steaua București, un meci între primii doi favoriți ai categoriei.

Eduard Mușet s-a calificat în finala categoriei 70 kg după ce l-a învins în semifinale pe Istvan Szucs de la Salonta, decizie 4-1. În finala de sâmbătă, brăileanul va boxa cu Radu Simion de la Dinamo București.

La categoria 80 kg, Dragoș Badea, de la CSM Brăila a pierdut la puncte, decizie 4-1, meciul cu Gheorghe Buleu, de la CSM Onești, și rămâne doar cu medalia de bronz.

În ultimul meci al galei semifinale, brăileanul Ștefan Moise a boxat cu Iulian Dena de la Olimpia București. Meciul a fost dominat clar de pugilistul pregătit de George Perțea și Marian Pița, și acesta a câștigat la puncte, decizie 5-0. În finala categoriei +80 kg Ștefan Moise va boxa cu Leon Andrei Majer, de la CSM Bistrița.

Celelalte 10 finale sunt:
categ. 46 kg: Nicolas Boncu (Iași) – RaffaelIspir (Mogoșoaia)
categ. 48 kg: Fabian Stroe (Ploiești) – Alberto Borlan (Călărași)
categ. 50 kg: Darian Traulea (Reșița) – David Chivu (Dinamo)
categ. 52 kg: Daniel Irofte (Galați) – Marian Petrache (Iași)
categ. 57 kg: Florin Căldăraru (Tg. Jiu) – Claudio Stroe (Olt)
categ. 60 kg: Nicu Tudoriu (Slatina) – Iosif Bandula (Potaissa Turda)
categ. 63 kg: Ștefan Stavri (Rapid) – Antonio Dumitru (Tg: Jiu)
categ. 66 kg: Alexandru Cărare (Onești) – Alex Suvache (Galați)
categ. 75 kg: Ștefan Teodorescu (Tg. Jiu) – Angelo Arghira (Târgoviște)
categ. 80 kg: Gheorghe Buleu (Onești) – Adrian Csakany (Cluj)
Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentTineri drogați în scara unui bloc din cartierul Vidin
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET