Un Mercedes de Vrancea a blocat circulația unui tramvai pe Bulevardul Independenței

Un tramvai care circula pe Bulevardul Independenței din municipiul Brăila a fost blocat aproximativ 20 de minute, pentru că un șofer din Vrancea și-a parcat autoturismul Mercedes cu botul foarte aproape de șinele de tramvai.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineața, în jurul orei 10:30, pe Bulevardul Independenței, între Calea Galați și strada G-ral Eremia Grigorescu, la câțiva metri de stația de la Clubul Progresul.

Vatmanul a sesizat că autoturismul era parcat foarte aproape de liniile și nu poate înainta fără să lovească autoturismul și a oprit tramvaiul. Vatmanul a anunțat poliția locală, care a sosit la fața locului, dar conform prevederilor legale nu a putut decât să-l amendeze cu 290 de lei și două puncte de penalizare pe șoferul care a venit la mașină după mai bine de un sfert de oră, timp în care călătorii au așteptat în tramvai sau au coborât să se minuneze de isprava șoferului din Vrancea, în vârstă de 58 de ani.

1 COMENTARIU

  1. […] Vatmanul a sesizat că autoturismul era parcat foarte aproape de liniile și nu poate înainta fără să lovească autoturismul și a oprit tramvaiul. Vatmanul a anunțat poliția locală, care a sosit la fața locului, dar conform prevederilor legale nu a putut decât să-l amendeze cu 290 de lei și două puncte de penalizare pe șoferul care a venit la mașină după mai bine de un sfert de oră, timp în care călătorii au așteptat în tramvai sau au coborât să se minuneze de isprava șoferului din Vrancea, în vârstă de 58 de ani. Preluare Realitatea de Braila […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.