Duminică, 20 iunie a.c., în timp ce se aflau într-un filtru rutier orgaizat în comuna Chișcani, pe DE584, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică au observat un autoturism care se deplasa din direcția comunei Gropeni.

La vederea echipajelor de poliție a oprit în apropierea polițiștilor, șoferul schimbând locul cu pasagerul din dreapta, trecând prin fața autoturismului cu care se deplasau, după care și-au continuat deplasarea pe același traseu, către echipajele de poliție. Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușindu-se oprirea acestuia în scurt timp.

Cu această ocazie au fost identificați în autoturism doi brăileni, cu vârsta de 34 și respectiv 19 ani.

Fiind testați cu aparatul etilotest a rezultat că brăileanul în vârstă de 34 de ani avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemena, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul în vârstă de 19 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentInundații în două gospodării din localitatea Pietroiu
Articolul următorS-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați băuți la volan