12 brăileni în carantină astăzi la ora 14.00

Numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată, în județul Brăila, a crescut la 12 persoane. Aceștia sunt veniți în țară din zone ”roșii” și sunt cazați în două locații din județul Brăila.

Aseară, când au fost depistați 5 români care au fost diagnosticați cu coronavirus, unul era brăilean, dar a fost depistat în București și nu a fost în ultima perioadă în Brăila. 

Gabriel Ciochină, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, a spus că astăzi, până la orele 14.00, alți 10 brăileni care au venit din Italia şi care în prezent se află în carantină instituţionalizată, fiind cazaţi într-un centru special. Directorul DSP Brăila ne-a spus că s-au prelevat probe biologice de la toţi cei 10 noi suspecţi şi se aşteaptă rezultatele. Acesta a precizat că până la acest moment nu există niciun caz confirmat de infecţie cu coronavirus (COVID – 19) la Brăila.

Potrivit raportării DSP Brăila pentru ziua de astăzi, ora 14.00, 125 persoane se află în izolare la domiciliu, iar pentru 7 persoane s-a încheiat astăzi perioada de izolare, iar alte 7 persoane au intrat în izolare voluntară. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.