1473 absolvenți prezenți la prima probă a examenului de Bacalaureat

Astăzi a avut loc prima probă a examenului de Bacalaureat, proba scrisă la Limba și literatura română. Pentru această sesiune a examenului de Bacalaureat, în județul Brăila au fost înscriși 1514 absolvenți, dintre care 1445 din promoția curentă, dintre care s-au prezentat 1411. Din promoțiiile anterioare, pentru examenul de Limba și literatura română au fost înscriși 69 de absolvenți, dintre care s-au prezentat la examen doar 62.

De la prima probă a examenului de Bacalaureat au absentat 34 de absolvenți din promoția curentă și 7 din promoțiile anterioare. Reamintim că la începutul anului școlar 2020-2021, în clasele a XII-a învățământ de zi erau înscriși 1657 de elevi, iar la clasele a XIII-a, învățământ seral erau înscriși 341 de elevi. 

Examenul de Bacalaureat din această sesiune a fost organizat în 15 centre de examinare, la Colegiul Național Nicolae Bălcescu, Colegiul Național Gh. Munteanu Murgoci , Liceul Nicolae Iorga, Liceul Grigore Moisil, Liceul Panait Istrati, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Pedagogic, Colegiul Edmond Nicolau, Colegiul Ana Aslan, Liceul Mihail Sebastian, Liceul Economic Ion Ghica, Liceul Nicolae Titulescu Însurăței, Liceul Nicolae Oncescu Ianca, Liceul George Vâlsan Făurei și Liceul de Arte Hariclea Darclee Brăila.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.