Sâmbătă, 12 iunie, au avut loc meciurile din etapa a II-a a Cupei României la fotbal, faza județeană. Viitorul Cireșu a confirmat și în această etapă forma bună, după victoria cu 8-0 în prima etapă, acum reușind să câștige cu 7-2 pe terenul celor de la Însurăței. Printre marcatorii celor de la Cireșu s-a aflat și deputatul PNL, Alexandru Popa. 

Rezultatele înregistrate în etapa a II-a a Cupei României

seria I:

Viitorul Însurăței – Viitorul Cireșu 2-7 (1-2). gazdele au deschis scorul în minutul 21 prin Ionel Dima, dar până la pauză echipa din Cireșu a trecut la conducere prin golurile marcate de Alexandru Văceanu (32) și Alin Drăgan (36). După pauză oaspeții s-au despins prin golurile marcate de Daniel Percă (58) și Marian Spânu (66). Petru Iordache a redus din diferență în minutul 76. În ultimele minute ale meciului Viitorul Cireșu a mai marcat de 3 ori prin Mihai Popa (83), Ionuț Manea (85), iar ultimul gol a fost marcat de deputatul PNL, Alexandru Popa, în minutul 89. Alexandru Popa a fost rezervă în acest meci și a intrat pe teren după pauză.

AS Bordei Verde – Tricolorul Lanurile 4-3 (2-1). Pentru AS Bordei Verde au marcat: P. Dumitru în minutul 10, G. Moisoiu în minutul 31 și M. Moise în minutele 54, 88. Golurile celor de la Tricolorul Lanurile au fost marcate de: Necula în minutul 16, Dobrotă în minutul 76 și Văsîi în minutul 90.

Imagine

seria a II-a:

ACS Comunal Cazasu – Victoria Traian 1-2 (0-0). Ambele goluri ale echipei antrenate de Puiu Antohi au fost marcate de George Puia, intrat pe teren în minutul 63 în locul lui Paul Ioan, în minutele 78 și 81. Golul celor de la ACS Comunal Cazasu a fost marcat de Ionuț Matei în minutul 85, din penalty.

Daous Dava 2016 Brăila – Voința Plopu 5-0 (1-0). Au marcat: C. Ștraua (43), Cr. Dragnea (67), Val. Lungu (75, 77) și I. Vioreanu (78).

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Cum profită mafia medicamentelor de pe urma românilor. Medicamente expirate, fără autorizație, „bune” pentru tratament
Articolul următorLupta pentru șefia PNL: Întâlnirea de taină a miliardarilor din spatele lui Cîțu – Cine face jocuri subterane DETALII EXCLUSIVE