3 fetițe și-au salvat mama de la bătaia cruntă pe care i-o aplica tatăl lor. Gestul a impresionat o țară întreagă

3 fetițe au reușit, ca printr-un gest incredibil de curajos și de eficient, să-și salveze mama din mâinile tatălui lor, care-i aplica o bătaie cruntă. Povestea lor a impresionat o țară întreagă și a arătat cât de importantă este implicarea comunității în descurajarea violenței casnice.

Episodul șocant s-a petrecut în Italia. Copile, în vârstă de 8, 10 și 12 ani, au asistat îngrozite la tratamentul inuman pe care tatăl lor îl aplica mamei lor, dar și-au învins teama de o pedeapsă asemănătoare și au făcut un gest care s-a dovedit salvator, scrie fanpage.it, citat de ziare.com.

După ce una dintre fetițe a sunat la numărul de urgență și a alertat politie. Toate trei au iești l pe balconul locuinței cu o foaie pe care au scris mare, cu o culoare vizibilă, „HELP – AJUTOR!”.

Când i-au văzut pe agenții de poliție că se apropie, fetițele au strigat: “Veniți! Veniți aici!”

Oamenii legii au urcat rapid și l-au prins pe bărbatul agresiv. Ulterior, mama copilelor a povestit că soțul său s-a îmbătat și n-a mai lăsat-o să plece la muncă, iar după o scurtă altercație a luat-o la bătaie.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost arestat pentru abuz comis împotriva soției. El avea deja ordin de restricție, din cauza manifestărilor violente la adresa partenerei.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.