În cursul zilei de 28 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate mai multe societăţi comerciale, legitimate 49 de persoane, oprite în trafic şi controlate 27 de autovehicule, şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, şi 7 la HG 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Articolul precedentDosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat
Articolul următorA crezut că nu îl vede nimeni când a ascuns produsele în geacă! Tânărul a fost oprit de agentul de pază!