Dacia Unirea nu are ce pierde în deplasarea de la Pitești

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, Dacia Unirea Brăila va încerca să producă surpriza în meciul cu FC Argeș. Partida contează pentru etapa a XIV-a din Liga a 2-a și opune echipele clasate pe locul 7, cu 25 de puncte, FC Argeș, și lanterna roșie a clasamentului, cu 5 puncte, Dacia Unirea Brăila.

La o zi după ce piteștenii au comemorat 11 ani de la decesul lui Gicu Dobrin, jucătorii pregătiți de Emil Săndoi vor juca cu echipa de pe ultimul loc în Liga a 2-a, Dacia Unirea Brăila, un ”animal rănit” care nu are ce pierde. Piteștenii vin după o înfrângere surprinzătoare la Farul Constanța, în timp ce brăilenii au fost aproape de primul succes în acest campionat în meciul terminat la egalitate, pe teren propriu cu Aerostar Bacău.

Antrenorul Florentin Petre nu-l va avea la dispoziție pe Raul Vitan, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul din etapa trecută, dar nici pe Liviu Gheorghe, căruia ia recidivat accidentarea și va fi indisponibil până la sfârșitul acestui an.

De la gazde va lipsi Vasile Buhăescu, golgheterul piteștenilor, cu 8 reușite

Partida de la Pitești va fi arbitrată de o brigadă exclusiv feminină, cu Peşu Ionela Alina din Craiova la centru, ajutată la cele două tușe de Iugulescu Petruța din Târgovişte și Țepușă Mihaela din Bucureşti

La conferința de presă dinaintea meciului de la Pitești, antrenorul Florentin Petre a spus că echipa brăileană va încerca să obțină un rezultat pozitiv, în ciuda faptului că dispune de un lot subțire, atât valoric, cât și numeric. Petre a spus că dacă va râmâne și din iarnă la Brăila își dorește 6 jucători valoroși, în jurul cărora să construiască o echipă, cu mulți juniori din propria pepinieră, dându-i ca exemplu pe Mihalcea, Ciucureanu, Coteț, Băluță, Robu, Chirilă, care au jucat sau au fost rezerve la ultimele meciuri ale echipei.

„La unii jucători poate s-a acumulat şi o stare de oboseală. Vor fi schimbări în formula de start. Aşa cum şi-au aşteptat rândul unii dintre ei care au confirmat când au intrat pe teren şi au devenit titulari, le vine rândul şi la ceilalţi care au evoluat mai puţin. Sper ca cei pe care mă voi baza sâmbătă să nu mă dezamăgească. Cred că avem un lot echilibrat, dar trebuie să demonstrăm asta şi pe teren. Publicul aşteaptă de la noi un nou succes şi vom face tot posibilul să câştigăm”, a spus antrenorul piteștenilor, Emil Săndoi, înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.