S-A VOTAT! Doar motocicletele cu amortizor de zgomot vor avea acces pe Calea Călărașilor!

 

Restricția se va aplica începând cu vara anului 2019, la inițiativa Poliției Municipiului Brăila, care a înaintat o adresă în acest sens Consiliului Local Municipal. După o serie de dicuții, în care consilierii s-au contrazis asupra legalității unui proiect care ar îngrădi liberul acces la circulație, pe un drum public, proiectul a fost supus la vot cu unele modificări.

Astfel, se va limita accesul în perioada menționată, pe timpul nopții, doar motocicletelor care nu au instalat un sistem de amortizare a zgomotului. Consilierii au propus ca această restricție să fie implementată pe toată raza municipiului.

La vot, doi liberali au votat împotrivă – Popa Petrică și Sorin Ioniță. Adrian Tabarac, Sorin Sîrbu, Raluca Bucur și Lucian Căprariu s-au abținut.

Proiectul a trecut în forma la care se interzice circulația motocicletelor care nu sunt dotate cu amortizoare de zgomot pe sectorul de drum cuprins între B-dul Dorobanților și B-dul Al.I.Cuza, pe perioada sezonului estival, 1 iunie – 10 octombrie, în intervalul orar 22.00 – 06.00. Mai mult, consilierii vor cere Inspectoratului de Poliție să acorde aviz pentru extinderea acestei măsuri pe tot municipiul Brăila.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.