Dragomir: ”Oamenii au dreptate! Trebuia pornit aerul condiționat, pentru că, și la 8 seara, este cald!”

Un filmuleț, în care șoferul de autobuz refuză să dea drumul la aerul condiționat, deși oamenii abia mai suportau căldura din mujlocul de transport, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, spune că i-a trimis managerului societății Braicar imaginile și i-a cerut să ia măsurile care se impun, astfel încât brăilenii să poată circula în condiții normale, ținând cont de faptul că majoritatea autobuzelor sunt dotate acum cu aer condiționat.

 

 

I-am solicitat directorului de la Braicar să ia măsuri și să verifice. I-am livrat și filmulețele, inclusiv cu un vatman care fuma în timp ce conducea tramvaiul.

Am avut mai multe discuții, pentru că știți cum este, de cele mai multe ori există și factorul uman, există și șoferi foarte corecți și există și șoferi care nu sunt corcți și incită cetățenii, printr-un limbaj neadecvat.

Cetățenii aveau dreptate, trebuia să dea drumu la instalația de aer condiționat, chiar dacă era trecut de ora 20.00, pentru că era cald afară”, a declarat primarul Marian Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.