Cuza Pirates Brăila participă la Festivalul de minibaschet masculin

Cuza Pirates Brăila participă la Festivalul de minibaschet masculin
Cuza Pirates Brăila participă la Festivalul de minibaschet masculin

Costineștiul este în această perioadă capitala baschetului juvenil românesc, unde Brăila este reprezentată de ACS Cuza Pirates. Săptămâna trecută s-a desfășurat campionatul de baby-baschet, rezervat copiilor născuți în 2009 și mai mici, iar în această săptămână se desfășoară campionatul de minibaschet.

Cuza Pirates Brăila a participat în grupa D a turneului de baby-baschet, cu o echipă în care doar doi jucători erau născuți în 2009, ceilalți fiind născuți în 2010 sau 2011. Micuții baschetbaliști de la Brăila au făcut totuși o figură frumoasă chiar dacă nu au câștigat decât un singur meci pe teren, 24-14 cu ABC Play București. Ei au primit medalii și diplome de participare.

Astăzi a început Festivalul de minibaschet, în care Cuza Pirates Brăila face parte din grupa K, alături de: LPS Galați, ACS Îngerii Băniei Craiova, CS Fly OC Constanța, ACS Primo Megaball Pitești, Dinamo CSS Nr 6-1 București, ABC Rising Stars Popești Leordeni, CSS nr. 5 București și ABC Evolution București – Otopeni.

Lotul echipei de minibaschet ACS Cuza Pirates Brăila este format din următorii jucători: Dobre Teo, Oancea Mădălin, Purice Andrei, Cocianu Alex, Diaconu Dragoș, Turosu Andrei, Tecu Andrei, Avarvarei Adrian, Neagu Teo, Harabagiu Andrei, Dan Victor, Urse Cristi, Radu Darius.

Deplasarea echipelor de la ACS Cuza Pirates Brăila s-a făcut cu sprijinul SC Braicar SA și a directorului Cornel Săndulescu, un mare iubitor al sportului brăilean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.