Alți 51 de brăileni au rămas fără permise de conducere!

Polițiștii au intervenit, în perioada 17 – 23 iunie a.c., la peste 250 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 960 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 51 de permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

În perioada 17 – 23 iunie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 37 de acțiuni și s-a intervenit la 257 de evenimente, dintre care 194 sesizate prin 112.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 961 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 341.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 51 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 18 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.