Brăila suferă ”din cauză de Campanie electorală”! Liberalii trag semnale de alarmă cu privire la cele peste 20 de șantiere!

 

Consilierul județean liberal, Dănuț Lungu, a atras atenția asupra numeroaselor șantiere din Brăila, începute toate în același timp, cu termen de finalizare în anul electoral 2020.

Mai tot orașul este un șantier! Avem alegeri locale la anu și trebuie să se schimbe asfaltul, să se astupe gropile….

Am înteles ca trebuiau începute lucrările pe mai toate străzile din cartierul Obor din cauza de Campanie electorală.

Dar cred că e cazul ca administrația PSD să urgenteze finalizarea lucrărilor, pentru că a început să creeze un mare disconfort brăilenilor care locuiesc în zonă. Sper că nu doriți să terminați lucrările la alegerile prezidențiale. Despre calitatea lucrărilor nu mai are sens să mai vorbim… se schimbă doar asfaltul de pe partea carosabilă, că Bordurile și Trotuarele sunt în stare bună și nu au ieșit din garanție. Calitate nu glumă, iar se cimentează pe lângă gurile de canalizare(garanția că la primăvară o să ne bucurăm de gropițele din jurul gurilor de canalizare). E de bine!

Cu siguranță ca mulți brăileni sunt mulțumiți că se face… Nu mai contează calitatea și prețul lucrărilor.

Apropo, pe porțiunea de strada între fostul spital 3 și cimitirul Sfântul Constantin când se vor finaliza reparațiile? Că au trecut peste trei luni de zile de când ați făcut, doar gropi”, a întrebat consilierul județean liberal Dănuț Lungu.

Liberalii au atras atenția în nenumărate rânduri asupra calității lucrărilor, care lasă de dorit, pe cele mai multe șantiere din Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.