Meci mare pentru CS Făurei în Cupa României

Unde joacă cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a
Unde joacă cele 3 echipe brăilene din Liga a 3-a

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul din Făurei vine FC Farul Constanța, echipă din Liga a 2-a. Confruntarea între echipa fraților Nicoliță și echipa antrenată de Ianis Zicu contează pentru turul IV al Cupei României. 

CS Făurei s-a calificat în turul IV al Cupei României după ce a trecut de CSM Rm. Sărat, Viitorul Ianca și Dacia Unirea Brăila. Farul Constanța a trecut în turul III de Victoria Cumpăna pe terenul acesteia.

Echipa din Constanța ocupă locul 11 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 8 puncte după 6 etape. CS Făurei se află pe locul 10 în seria a II-a din Liga a 3-a, cu o singură victorie în primele 3 etape, obținută etapa trecută, la masa verde.

Partida dintre CS Făurei și FC Farul Constanța 1920 va fi arbitrată la centru de Moldoveanu Cristian din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două linii de Ciuraru Roberto din Sfântu Gheorghe și Biro Zsolt din Belin. Cu Moldoveanu la centru, echipele brăilene au pierdut o singură dată, în sezonul trecut, când Dacia Unirea a fost învinsă de Petrolul Ploiești cu 9-1.

Ianis Zicu a spus că în meciul de la Făurei va folosi mai mulți jucători care au jucat mai puțin în meciurile din Liga a 3-a și vor face deplasarea în ziua jocului.

Dacă CS Făurei se va califica în 16-mile Cupei României este foarte posibil ca să aibă o adversară de Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.