Dacia Unirea Brăila a ajuns la 9 achiziții în această iarnă

În această dimineaţă, Daciei Unirea Brăila a plecat într-un cantonament de pregătire la Poiana Braşov, urmănd să revină la Brăila pe 12 februarie. În acest stagiu jucătorii pregătiți de Florentin Petre vor încerca să acumuleze energia și forma fizică necesare pentru atingerea obiectivului, rămânerea în Liga a 3-a. 

Din lot fac parte şi noile achiziţii, lotul fiind mult schimbat față de turul campionatului, când ehipa lui Florentin Petre a acumulat doar 8 puncte și a intrat în pauza de iarnă pe penultimul loc în seria a II-a a Ligii a 3-a. Astfel, după ce i-a transferat pe Patrick Petre (de la Farul Constanța), Laurenţiu Manole (Dunărea Călărași), Bogdan Dumitru (Sporting Liești), Dan Percă (CS Făurei), Andrei Pleşa (Oțelul Galați) şi Alexandru Cotigă (Comunal Cazasu), Florentin Petre a reuşit să mai aducă trei jucători.

După amicalul cu Sportul Chiscani de la jumătatea săptămânii trecute, au mai semnat cu Dacia Unirea Brăila: Codruţ Anghel, Cosmin Zamfir și Andrei Apostolache.

Codruț Anghel este născut pe 23 Iunie 1994 și poate evolua pe postul de fundaş sau mijlocaş dreapta. Acesta a mai fost legitimat la Național Sebiș, Concordia Chiajna 2, Sportul Snagov, Metalul Reşiţa. În tur a jucat la CS Baloteşti, în seria a III-a din Liga a 3-a, echipă pentru care a marcat două goluri.

Născut pe 10 mai 1999, Cosmin Zamfir este fundaș stânga, iar ultimele trei sezoane a fost legitimat la Farul Constanţa. În acest campionat, confruntându-se şi cu o accidentare în debutul sezonului, nu a bifat niciun minut în Liga a 2-a pentru echipa antrenată de Ianis Zicu, jucând doar în meciul cu Victoria Cumpăna din Cupa României.

Mijlocaş ofensiv sau atacant, Andrei Apostolache a evoluat până în ianuarie 2019 la Farul Constanța. În turul acestui campionat, jucătorul născut pe 16 iunie 1999 a evoluat la CS Medgidia, în Liga a 3-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.