Doi brăileni întorși din China s-au prezentat la UPU pentru control

Doi brăileni, care au lucrat în orașul Shenzen din China și care s-au întors recent în țară, s-au prezentat din proprie inițiativă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila. Bărbații au vrut să se asigure că nu au fost infectați cu coronavirus.

Pentru că au considerat că trebuie monitorizaţi, cei doi bărbați care au sosit pe 1 februarie pe Aeroportul Otopeni, s-au prezentat la spital pentru a li se infirma orice problemă pe care ar avea-o. Au fost investigaţi conform protocolului primit de la Ministerul Sănătăţii.

Cei doi brăileni au fost examinați clinic și au făcut și radiografii pulmonare, constatându-se că nu prezintă simptomele coronavirusului. Medicii le-au recomandat celor doi să evite contactul cu alte persoane și să iasă cât mai puțin posibil din casă, în carantină, în următoarele 14 zile, care ar fi perioada de incubație a virusului. 

Barbații au muncit în ca marinari pe un șantier din China, iar din grupul de români care s-au întors în țară mai fac parte încă un brăilean și un bărbat din orașul Măcin, județul Tulcea. Aceștia nu s-au prezentat încă la spital.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.