Polițiștii au intervenit, în perioada 31 ianuarie – 02 februarie a.c., la peste 130 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 38 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

În perioada 31 ianuarie – 02 februarie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 21 de acțiuni și s-a intervenit la 136 de evenimente, dintre care 111 sesizate prin 112.

Totodată, în ziua de 31.01.2020, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pe raza municipiului, în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea violenţei şi absenteismului şcolar.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 9 unităţi de învăţământ, 9 agenţi de pază, aceştia fiind şi instruiţi cu privire la modul de asigurare a securităţii în unităţile de învăţământ, au fost purtate discuţii cu factorii de conducere ai unităţilor de învăţământ  şi au fost consiliaţi 4 elevi.

În urma activităților, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 522 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 260.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 38 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentDoi brăileni întorși din China s-au prezentat la UPU pentru control
Articolul următor21 iunie, ANTICIPATE și alegeri într-un singur tur. Ciolacu și Orban au bătut palma