A alimentat fără să plătească, dar când a fost prins s-a ales cu dosar penal și pentru alte infracțiuni

Azi-noapte, la ora 02:40, angajatul unei staţii PECO de pe raza oraşului Însurăţei, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că o persoană necunoscută a alimentat autovehiculul cu combustibil şi a părăsit staţia fără a  achita contravaloarea acestuia.

În jurul orei 03:40, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, în zona Pieţei Traian din municipiul Brăila, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a vehiculului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Ialomiţa, cel care plecase din benzinărie fără să achite contravaloarea combustibilului cu care alimentase autoturismul. Polițiștii au constatat că tânărul ialomițean nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au constatat și faptul ca inspecţia tehnică periodică a vehiculului era expirată, tânărul fiind sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei. Ca măsură complementară a fost reţinut certificatul şi numărul de înmatriculare al autoturismului.

Totodată, pe numele tânărului a fost întocmit şi dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.