A început ȋnregistrarea aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

 

Reprezentanții AJOFM Brăila menționează că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Brăila, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0239/611386, int.114 sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Brăila>Comunicare>Materiale informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.