Sâmbătă, 04 aprilie 2020, la ora 23:20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat de 34 ani, din comuna Movila Miresii, cu privire la faptul că a fost agresionat fizic de către un bărbat.

Din primele verificări a rezultat faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 19:00, în timp ce persoana reclamantă s-ar fi deplasat pe raza localității de domiciliu, ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței de către un consătean, în vârstă de 34 de ani.

La scurt timp după ce au fost sesizați, polițiștii au reușit să-l depisteze pe o stradă din comuna Movila Miresii pe bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta era însoțit de alte două persoane, cu vârste de 24, respectiv 32 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât niciuna dintre cele patru persoane nu și-a putut justifica prezența în afara domiciliului, au fost sanctionate contravențional cu amenzi, în valoare de 20.000 de lei fiecare, conform Ordonanței Militare nr  3/2020, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației

Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.