Accident mortal azi dimineață pe DJ 211
Accident mortal azi dimineață pe DJ 211

Vineri dimineaţă, în jurul orei 7.20, un participant la trafic a anunțat la 112 că pe DJ 211, între localitatea Bordei Verde şi DN 2B, o persoană este încarcerată într-un autoturism care intrase într-un copac de pe marginea drumului. 

Un bărbat din localitatea Bordei Verde a murit în această dimineață după ce a intrat cu maşina într-un copac aflat pe marginea DJ 211. Nu se ştie deocamdată dacă şoferului i s-a făcut rău la volan sau dacă nu a mai putut controla autoturism „Ford” din altă cauză.

La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unui bărbat de 42 de ani, din localitatea Bordei Verde. S-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul, şoferul a părăsit banda de circulaţie şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Din păcate, la sosirea polițiștilor și a ambulanței șoferul autoturismului Ford era decedat. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articolul precedentDoi brăileni de 23 de ani condamnați pentru trafic de droguri se sustrăgeau de la executarea pedepsei
Articolul următorDosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat