Acțiuni ale polițiștilor din Făurei pentru menținerea liniștii și ordinii publice

În cursul zilei de marți, 9 noiembrie a.c., poliţiști din cadrul Poliției Orașului Făurei au acționat pe raza de competență, pentru combaterea faptelor antisociale, săvârșite cu violență dar și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 1000 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și o sancțiune aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, polițiștii au informat 55 de persoane cu privire la noile reglementări legislative, în contextul pandemiei de Covid-19, au controlat 29 de vehicule și au efectuat verificări la mai multe societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, dar şi pieţe și târguri.

Principalul obiectiv al acestor acțiuni îl reprezintă siguranța cetățenilor, astfel că, în continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea infracțoinalității stradale, precum și pentru verificarea respectării măsurilor instituitepentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.