În perioada dinaintea sărbătoriilor Pascale, Polițiștii locali brăileni au constatat şi aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.600 lei, conform Legii nr. 61/1991 republicată.

Pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale, a fost depistată și sancționată contravențional o femeie, în vârstă de 42 ani, din Brăila. Aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 700 lei fiind depistată pe Șos. de Centură, în dreptul Grădinii Zoologice, atrăgând persoane în vederea practicării de raporturi sexuale.

Pentru refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu au fost aplicate un număr de  5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.500.

M. I. C., în vârstă de 32 ani, din Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, pentru că în calitate de proprietar al auto marca BMW, a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale la invitaţia justificată a polițiștilor locali în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002. Pentru o faptă similară a fost sancționat și C. C. Ș., în vârstă de 26 ani, din Brăila. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei.

O. N., în vârstă de 54 ani, din oraș Medgidia, județul Constanța  a fost sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, în calitate de proprietar al auto marca Ford, a refuzat să se prezinte la sediul Poliției Locale la invitaţia justificată a polițiștilor locali în vederea clarificării situației privind încălcarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr.71/2019.

În urma acțiunilor desfășurate pe linia depistării persoanelor care apelează la mila publicului şi a celor care vagabondează pe raza municipiului Brăila, au fost depistate 5 persoane. Dintre acestea au fost sancţionate contravenţional  3  persoane cu amenzi în valoare de 400 lei. Celelalte persoane au fost îndepărtate din zonă, fiind în evidența Poliției Locale Brăila.

Astfel, M. L., în vârstă de 48 ani, din satul Zamfirești comuna Galbenu, a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 lei, fiind depistat pe strada Pietății, la intersecție cu strada Hipodrom, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă.

Ț. A., în vârstă de 29 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 100 lei fiind depistat pe strada Mihai Bravu, în parcarea Pieței Concordia, apelând în mod repetat la mila trecătorilor, fiind vizibil apt de muncă.

Articolul precedent4671 evenimente sesizate la 112 în primele 3 luni ale anului 2019
Articolul următorO lumânare aprinsă a lăsat o familie din Viziru pe drumuri! Casa le-a fost distrusă!