În perioada 01.07-31.07.2022, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brăila cu sprijinul inspectorilor din cadrul R.A.R. Brăila, au acționat, în intervalul orar 22:00-02:00, pe raza municipiului Brăila, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, în special cele produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, precum și a conducătorilor auto care au aplicate folii sau tratamente chimice care restrâng vizibilitatea.

”Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 244 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de peste 96.602 lei. De asemenea, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare” au transmis polițiștii brăileni.

Aceste acțiuni vor continua pe raza întregului județ în vederea conștientizării de către toți participanții la trafic a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație!

 

Sursa: Realitatea de Braila