Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii brăileni

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

 

Pe timpul activităţilor au fost verificate 23 de societăţi comerciale, legitimate peste 250 de persoane şi oprite în trafic și controlate 150 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 36 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 42 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 31 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 3 la alte acte normative.

La data de 19 octombrie, la ora 08:00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea o mașină pe strada Școlilor, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.