Aglomerația din preajma sărbătorilor a dus la două tamponări cu 8 mașini implicate

Două tamponări cu 8 autoturisme implicate, la distanță de numai 10 minute, pe DE 584, în porțiunea de drum cuprinsă între Șoseaua de centură a Brăilei și sensul giratoriu de la supermarketul Carrefour. 

Prima tamponare a avut loc în orei 12.30, în care au fost implicate 3 autoturisme, pe sensul de mers dinspre localitatea Vărsătura către municipiul Brăila. La interval de aproximativ 10 minute a urmat altă tamponare, de data aceasta cu 5 mașini implicate, dar pe celălalt sens de mers, cu o mașină urcată peste alta. 

În primul accident nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Șoferii au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind zero în cazul celor 3 conducători auto. 

Potrivit datelor furnizate de polițiști, în cazul tamponării cu cele 5 mașini implicate, un șofer brăilean, care se deplasa dinspre Brăila spre Vărsătura, la sensul giratoriu din zona Brăila Mall a intrat în mașina din fața sa, pe fondul nepăstrării distanței. S-a produs apoi coliziunea în lanț în urma căreia un autoturism Renault s-a trezit cu partea din spate pe capota autoturismului aflat în spatele său.

Toți cei cinci conducători auto au fost testatți cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.