AJFP Brăila preizează că toți brăilenii cu documentații complete au recuperat taxa auto plătită

Până în prezent, la nivelul judeţului Brăila, s-au înrolat în acest serviciu un număr de 12.434 utilizatori.
Până în prezent, la nivelul judeţului Brăila, s-au înrolat în acest serviciu un număr de 12.434 utilizatori.

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor care au depus documentații complete.

Astfel, începând din 2017 până în prezent, A.N.A.F. a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse și aprobate.

Proprietarii de maşini din judeţul Brăila care au plătit taxa auto şi-au primit banii înapoi de la stat, cu tot cu dobândă. Este vorba despre un total de 12.832 de cereri, depuse în perioada 2007-2017 de peste 8.200 de şoferi, care solicitau restituirea taxelor auto pentru autoturisme şi autovehicule, respectiv taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu.

Potrivit Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Brăila, suma totală distribuită la contribuabili este de peste 33.500.000 de lei, bani în care au fost calculate şi dobânzile aferente. La Brăila, toate cererile depuse au fost soluţionate.

Menționăm că A.N.A.F. are în atenție și cererile ale căror documentații sunt incomplete. Acestea vor fi soluționate, pe măsură ce contribuabilii notificați vor transmite către Agenția Fiscală clarificările solicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.