Amendamentele susținute de deputatul Antoneta Ioniță respinse

Parlamentarul liberal Antoneta Ioniță a susținut, în calitate de parlamentar de Brăila, câteva amendamente pe care liberalii le consideră prioritate pentru cetățenii județului. 

Parlamentarul PNL a propus alocarea a un 100.000 de lei pentru un studiu de fezabilitate pentru înființarea a trei centre de depozitare a legumelor, fructelor și florilor, care să deservească zonele Traian – Unirea, Vișani-Jirlău-Galbenu și Movila Miresii-Râmnicelu. Amendamentul a fost respins cu 74 de voturi ”pentru” și 158 voturi ”contra”.

Antoneta Ioniță a mai propus un amendament prin care se solicita suma de 900 mii lei pentru înființarea a șase centre de permanență medicală, care să ofere servicii de specialitate pe timpul nopții și la sfârșitul săptămânii. Amendamentul a fost respins cu 88 de voturi ”pentru” și 172 voturi ”contra”.

Un alt amendament susținut de deputatul Ioniță a fost alocarea a 100.000 mii lei pentru studiul de fezabilitate pentru reabilitarea falezei Dunării și extinderea acesteia, de la Căpitănie până la trecere Bac Stânca. Amandamentul a fost respins cu 87 voturi ”pentru” și 170 ”contra”.

Ultimul amendament susținut de deputatul Antoneta Ioniță a fost suplimentarea cu 4.600 mii lei pentru demararea unui program multianual de patru ani de reabilitarea termică a blocurilor din municipiul Brăila, inclusiv a locuințelor individuale, cu cofinanțarea de 50% din bugetul Consiliului Local Municipal. Amendamentul a fost respins cu 76 voturi ”pentru”, 164 ”contra” și o abținere.

”Așa cum se întâmplă, însă, și la nivel local, guvernarea PSD-ALDE are alte priorități decât dezvoltarea comunităților și un trai mai confortabil pentru oameni. Tot ceea ce vine de la opoziție este respins, fără discernământ, doar pentru că PSD crede că așa trebuie să-și manifeste puterea! Rușinos și dezamăgitor comportament!” a declarat deputatul Antoneta Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.