Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public

În perioada 25 septembrie – 2 octombrie 2018, Poliția Locală Brăila a depistat şi sancţionat opt persoane, cu amenzi în valoare totală de 6.900 lei, pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public sau ocuparea abuzivă a domeniului public. 

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 3 persoane, cu amenzi în valoare de 3000 lei.

Doi minori, C. G., o fată în vârstă de 18 ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița și S. M., un băiat în vârstă de 15 ani, din Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 1000 lei fiecare, fiind depistați pe strada Cimbrului, la intersecție cu Șoseaua Baldovinești, aruncând dintr-o europubelă gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Tot cu amendă în valoarea de 1000 de lei a fost sancționat și F. V., în vârstă de 47 ani, din Brăila, fiind depistat pe strada Danubiului, la intersecție cu strada Fața Portului, depozitând 2 mc. de gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru schimbarea destinației zonelor verzi aparținând domeniului public, fară avizul serviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila, a fost depistat și sancționat contravențional B. C., în vârstă de 64 ani, din Brăila. Acesta a primit o amendă în valoare de 1.000 lei pentru schimbarea destinației spațiului verde ce aparține domeniului public prin amplasarea unui grătar și a unui leagăn în curtea interioară a blocului, fără aprobarea serviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila.

Pentru depozitarea reziduurilor rezultate din creșterea animalelor și păsărilor în alte locuri decât cele stabilite de Primăria Municipiului Brăila, a fost depistat şi sancţionat contravenţional N. O., în vârstă de 41 ani, din Brăila. Acesta a primit o amendă în valoare de 50 lei pentru că a aruncat pe Aleea Mecanizatorilor, în spatele supermarketului Kaufland, un sac plin cu dejecții animaliere, pe domeniul public în loc neautorizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.