Amenzi pentru şoferii certaţi cu legea, indivizii puşi pe scandal şi deţinători de câini periculoşi

Poliţiştii brăileni s-au aflat și joi în judeţ, pentru asigurarea ordinii publice şi prevenirea faptelor ilegale pe linie de comerţ şi circulaţie pe drumurile publice. Amenzi pentru şoferii certaţi cu legea, indivizii puşi pe scandal şi deţinători de câini periculoşi, dar și taximetriștilor. 

În ziua de 6 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei, sprijiniţi de jandarmi brăileni au desfăşurat acţiuni preventive pe raza judeţului.

Pe timpul activităţilor au fost controlate mai multe societăţi comerciale, legitimate 56 de persoane, oprite în trafic şi controlate 35 de autovehicule, iar 9 dintre şoferii acestora au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 16 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 4 sancţiuni s-au aplicat la Legea 61/1991privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 2 potrivit OUG 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi şi alte 2 sancţiuni potrivit Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării 6 permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.