Apartament din Brăila, cuprins de incendiu. Două persoane sunt resuscitate

Un apartament din municipiul Brăila a fost cuprins de flăcări, luni după-amiază. Două persoane care au fost surprinse de incendiu în interiorul imobilului au fost scoase de pompieri inconştiente. Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului efectuează manevrele de resuscitare. Intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului este în plină dinamică. 

Un incendiu a fost anunţat la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Octav Doicescu, din municipiul Brăila, a anunțat, luni, ISU Brăila.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin cu două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum iar mai multe persoane din bloc au fost evacuate.

Incendiu grav în Capitală, pe Bulevardul Gara Obor. Oamenii au fost scoși prin exteriorul blocului, pe autoscară. Pompierii intervin cu 8 autospeciale

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost surprinse în apartamentul cuprins de flăcări şi au fost scoase de pompieri în stare de inconştienţă, fiind preluate de echipaje ale SAJ Brăila şi SMURD, care au început manevrele de resuscitare.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia şi pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării.

Incendiu la un apartament din Constanța! 40 de persoane s-au evacuat, alte 6 au refuzat să-și părăsească locuințele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.