Aplicație mobilă pentru pescari! Are balta pește la Brăila!

Asociația ,,Centrul de Informare și Documentare pentru Integrare Europeană și Dezvoltare Durabilă” Brăila, implementează proiectul „ePește I@ Brăila”, depus în cadrul POPAM 2014 – 2020 Strategia de dezvoltare locală  integrată a zonei pescărești a Județului Brăila, Măsura 2.1. Revitalizarea și valorificarea identității locale.

 

Proiectul se desfășoară pe o perioada de 18 luni, începând cu luna iunie 2019, valoarea totala a proiectului fiind de 306.359,91 lei

Obiectivul propus prin proiect este acela de a valorifica și promova identitatea locală dar si de a crește vizibilitatea zonei pescărești Brăila, prin realizarea unei hărți digitale, bilingve, disponibilă în Google Play și Appstore cât și o pagină web disponibilă în varianta desktop și mobile. Totodată în cadrul proiectului va fi amenajat un Punct de Informare, ce va veni în sprijinul celor interesați de pescuit sportiv și de agrement, punct de informare ce va fi situat în Statiunea Lacu-Sarat.

Harta digitală va fi utilă deopotriva pescarilor profesioniști sau amatori, turiștilor dar și investitorilor care vor putea ști exact în ce ar trebui să investească pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care vor să beneficieze de resursele și avantajele zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.