În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brăila au identificat un bărbat, bănuit de pornografie infantilă și act sexual cu un minor.

Bărbatul, de 31 de ani, din orașul Însurăței este acuzat că, în cursul lunii octombrie 2020, ar fi distribuit live, pe o rețea de socializare, mai multe materiale video, reprezentând un act sexual, pe care l-ar fi întreținut cu o minoră.

La data de 24 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea pe baza de ordonanța a lui C. I., iar Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile, până la data de 22 iunie 2021. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de  Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Poliția Orașului Însurăței și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentBilanț coronavirus: 381 de cazuri noi și 63 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorPolițiștii și jandarmii brăileni au verificat 33 de societăți comerciale și au controlat 70  vehicule