Arestat preventiv pentru tâlhărie într-o casă de schimb valutar

Tâlhărie într-o casă de schimb valutar
Tâlhărie într-o casă de schimb valutar

În cursul zilei de 07 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, a fost arestat preventiv pentru tâlhărie.

Luni, 07 octombrie 2019, în jurul orei 14:00, polițiștii au fost sesizați de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-ar fi sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar, din municipiul Brăila.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, din spatele acesteia din urmă, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii.

Aceasta s-ar fi luptat cu el, reușind să își recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societății, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliție.

Bărbatul a fost percheziționat de polițiști, asupra sa fiind găsită diferența de bani, respectiv cei 220 de euro.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, iar astăzi a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal și  se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.