Miercuri, 18 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, Arhiepiscopia Dunării de Jos a continuat ajutorarea acestor persoane din Galaţi, dar şi a celor din centrele de carantină din judeţul Brăila.

Cu acest prilej, persoanelor din carantină le-a fost oferit micul dejun, dar şi seturi de lenjerii pentru paturi, prosoape, saci menajeri, cutii cu ceaiuri şi alte prosuse de strictră necesitate.

Preoţi de la Centrul eparhial, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi cu voluntari, au preluat produsele respective din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi s-au deplasat la centrele de carantină din judeţele Galaţi şi Brăila, pentru a le oferi celor instituţionalizaţi.

Persoane din centrele de carantină din Brăila, precum şi ceilaţi beneficiari aflaţi în listele programului eparhial de ajutorare „Ne înnoim de Sfintele Paşti” vor primi sprijin spiritual şi material.

Prin acest program eparhial la nivelul Arhiepiscopiei Dunărea de Jos sunt sprijinite 2200 de persoane, valoarea totală a ajutoarelor ridicându-se la suma de aproximativ 150.000 lei, a declarat preot Rareș Bucur.