Autobuz Braicar rămas fără roata din spate în timpul mersului

Marți, 12 februarie, în jurul orei 19.00, un autobuz de capacitate medie al SC Braicar SA s-a trezit cu o roată din spate sărită în timpul mersului.

Un autobuz Braicar, care se deplasa pe Calea Călărașilor, între stațiile Concordia și Bariera Călărașilor, s-a trezit cu roata din stânga spate sărită de pe osie. Șoferul autobuzului a reușit să oprească autobuzul fără ca pasagerii să fie accidentați. Evenimentul a fost surprins de una din camerele de supraveghere de la Hotel Triumf.

Angajații Braicar încercă să afle ce anume a dus la acest incident. Se pare că un rulment de la roata din spate s-a spart și roata s-a desprins de pe osie.

La acea oră traficul nu era foarte intens astfel că roata nu a lovit nici un vehicul și nu s-a produs un accident.

Autobuzul marca Karsan face parte din loturile cumpărate de Primăria Brăila în ultimii doi ani și jumătate de la firma Anadolu Automobil, care a câștigat licitațiile pentru autobuze noi cu care a fost dotată societatea de transport public de călători a municipiului Brăila.

”Starea tehnică a autobuzelor, chiar și a celor noi, a fost una dintre problemele ridicate de șoferii Braicar în timpul grevei din luna mai 2018”, a spus consilierul PNL Sorin Ioniță, unul dintre aleșii locali care a stat de vorbă cu angajații Braicar aflați în grevă spontană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.