Automăturătoare pe străzile Brăilei

SC ECO SA, societatea de salubrizare la care CLM Brăila este acționar majoritar, s-a dotat cu o automăturătoare care deja a intrat pe străzile principale din municipiul Brăila deservite de această societate.

Primarul municipiului Brăila s-a declarat mulțumit de investiția făcută și i-a invitat și pe ceilalți operatori de salubritate din municipiul Brăila să se doteze cu astfel de utilaje care să asigure curățenia orașului.

Automăturătoarea are și aspirator stradal, aspirator de frunze și spală și strada. Ea va fi folosită doar pe sectorul societății. Prețul acestui utilaj este de 138 mii de euro, inclusiv TVA.

Societatea ECO are în prezent o automăturătoare, este una din cele mai moderne din țară. Ea va fi folosită în funcție de comenzile pe care Primăria Municipiului Brăila le va da către această societate. Cred că într-o săptămână ar putea spăla majoritatea străzilor principale din municipiul Brăila, printr-o trecere succesivă.
Dacă celelalte două societăți își vor aduce și ele astfel de utilaje, își vor deservi sectorul propriu, dacă nu, ECO va intra și pe sectorul lor, având în vedere faptul că ele nu dețin așa ceva”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Gabaritul mare al acestui utilaj nu îi permite să intre pe străzi secundare, unde sunt parcate și autoturisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.