Autoutilitară fără drept de circulație în România, depistată de polițiștii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila-I.T.P.F. Iaşi au depistat un bărbat în trafic, conducând o autoutilitară cu numere suedeze care nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit în municipiul Brăila o autoutilitară marca Iveco, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare suedeze. Autoutilitara era condusă de cetăţeanul român, D.I., în vârstă de 21 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că autovehiculul nu avea drept de circulaţie în România, fiind suspendat din circulaţie din data de 27 noiembrie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.