”Bădăranii” și ”Un cuplu ciudat” propunerile pentru acest weekend la Teatrul Maria Filotti

La acest sfârșit de săptămână, Teatrul “Maria Filotti” din Brăila invită iubitorii de teatru la două spectacole deosebite, două comedii numai bune pentru sfârșitul lunii noiembrie.

Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare, se va juca spectacolul ”Bădăranii” de Carlo Goldoni, regia Petru Vutcărău, o comedie clasică în trei acte. Un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți mielușei.

Din distribuție fac parte actorii: Marcel Turcoianu (Lunardo), Cătălina Nedelea (Margarita), Ramona Gîngă (Lucietta), Zane Jarcu (Simon), Monica Ivașcu (Marina), Corina Georgiana Borș (Donafelice), Dan Moldoveanu (Canciano), Valentin Terente (Maurizio), Adrian Ștefan (Filippetto), Silviu Debu (Contele Riccardo). Alte roluri: Ioana Dragu, Ionel Spălatu. Regia artistică, adaptare și ilustrație muzicală – Petru Vutcărău, scenografia – Vladimir Turturica si Elena Gheorghe, traducerea – Sică Alexandrescu, coregrafia – Gelu și Dana Baciu.

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare, este programat spectacolul ”Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, un spectacol în care veți intra în haosul comic, dar și incitant al celor șase prietene: Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee și Sylvie. Spectacolul “Un cuplu ciudat” vă va face să priviți un tablou cotidian în care umorul situațiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale și nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire ușurința cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale, prietenie și un strop de Español.

În distribuția spectacolului îi veți regăsi pe actorii Monica Ivașcu, Flori Popa, Elena Andron, Emilia Mocanu, Cătălina Nedelea, Wanassa Radu, Silvia Tariq, Zane Jarcu și Dan Moldoveanu. Scenografia îi aparține lui Daniel Divrician. 

Bilete pot fi achiziționate online, pe site-ul www.blt.ro, sau de la Agenția teatrală, telefon 0239.613.969.

Teatrul “Maria Filotti” reamintește spectatorilor că participarea la evenimente este permisă pe baza prezentării certificatului. Masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile și pe toată durata spectacolelor.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.