Miercuri dimineață, în jurul orei 4.00 dimineață, o bubuitură a speriat locuitorii comunei Viziru din zona Primăriei. La ora 4.12 un apel la 112 a anunțat că bancomatul BCR din comună a sărit în aer, iar peretele clădirii de la fosta bancă a fost spart. Bancomatul a fost distrus prin explozie.

Se pare că autorii tentativei de furt au fost identificați de camerele de supraveghere ale primăriei, instalate în zonă. Conform unor surse cei doi suspecți nu sunt din comuna Viziru. 

După cum s-a văzut pe camerele de supraveghere, un bărbat a oprit mașina în fața fostei bănci, unde se afla bancomatul, și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul. După explozie, a intrat înăuntru, s-a uitat în jur cu lanterna, iar după circa două minute au plecat. Bancomatul nu a fost spart, iar hoții nu a furat nimic.

Vecinii care locuiau în zonă s-au speriat de bubuitura produsă în toiul nopții, care le-a zdruncinat serios geamurile.

Poliția a făcut cercetări la fața locului. Bucăți din perete și din ușă au sărit până la circa 50 de metri de locul unde se afla bancomatul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector de poliție Laura Elena Belciugan a declarat că în cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt.

Articolul precedentNumărul cazurilor de gripă este în scădere, cel al infecțiilor respiratorii rămâne ridicat
Articolul următorÎncă o dovadă a incapacității Guvernului: ” Ambulanțele achiziționate pun în pericol viața pacienților”