Bărbat dat în urmărire națională după ce a fugit dintr-un spital de psihiatrie din Buzău

Poliția buzoiană este în alertă după ce un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a fugit, joi noapte, din unitatea medicală. Oamenii legii au organizat filtre în tot judeţul pentru a-l găsi pe pacientul fugar. Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național. 

Conform IPJ Buzău, poliţistii au fost alertaţi joi noapte, iar în urma sesizării, au fost mobilizate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar şi poliţişti de investigaţii criminale, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS) şi jandarmi.
 
Concomitent, au fost organizate şi instituite filtre pe căile principale de acces.
 
Bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel naţional. 

Imagine
 
El are 1,75 metri înălţime, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, iar ca particularitate are postura uşor aplecată în timpul mersului. 
 
La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.