În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca l-au încarcerat, pentru 30 de zile, pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, satul Constantin Gabrielescu, comuna Bordei Verde, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 14 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în seara de 13.12.2018. în jurul orei 18:00, o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, în imobilulul unui localnic, în vârstă de 95 de ani, având asupra sa un levier, și, prin folosirea de violențe și amenințări, l-ar fi deposedat pe acesta de suma de 2.940 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul aceleiași zile, polițiștii l-au identificat pe tânărul bănuit de comiterea faptei și au recuperat partial prejudiciul, repectiv suma de 2.230 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar în ziua de 16.12.2018, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Bănuitul a fost  prezentat instanței, ieri, 17.12.2018, care a emis față de acesta mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 

Articolul precedentSe oprește gazul în Brăila! Vezi aici ce străzi vor fi afectate!
Articolul următorȘapte Ambulanțe noi în dotarea SAJ Brăila