Boxul românesc și-a desemnat campionii național la juniori

Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala Carantina a CSM Brăila, a avut loc gala finalelor Campionatului național de box pentru juniori. La competiție au fost prezenți 201 sportivi, care s-au luptat pentru medalii la 13 categorii de greutate. 

La categoria 46 kg Nicolas Boncu (Iași) l-a învins la puncte, în finală, pe Raffael Ispir (Mogoșoaia) și a devenit campion național al categoriei. 

La categoria 48 kg, ploieșteanul Fabian Stroe a devenit campion național al categoriei după ce l-a învins la puncte pe Alberto Borlan (Călărași). 

La categoria 50 kg, campion național a ieșit Darian Traulea, de la CSM reșița, care l-a învins în finală pe David Chivu de la Dinamo București. La această categorie, Ionuț Dogaru, de la CSM Brăila, a câștigat medalia de bronz.

La categoria 52 kg, Marian Petrache (Iași) l-a învins în finală pe gălățeanul Daniel Irofte. 

La categoria 54 kg, brăileanul Daniel Adrian Grigorie l-a învins pe Mario Iofciu, de la Steaua București. și a câștigat prima medalie de aur pentru CSM Brăila la această competiție.  

La categoria 57 kg, Florin Căldăraru (Tg. Jiu) l-a învins în finală pe Claudio Stroe (Giulian Olt).

La categoria 60 kg, campion național a devenit Nicu Tudoriu (Slatina), care a fost declarat câștigător la puncte în disputa cu Iosif Bandula (Potaissa Turda).

La categoria 63 kg, Ștefan Stavri de la Rapid București l-a învins în finală pe Antonio Marian Dumitru (Tg. Jiu). 

La categoria 66 kg, Alexandru Cărare, de la CSM Onești a câștigat în finală, prin abandon în runda a doua, meciul cu Alex Suvache (Galați).

La categoria 70 kg, Nelu Radu Simion, de la Dinamo București, l-a învins la puncte, în finală, pe brăileanul Eduard Petrică Mușet. 

La categoria 75 kg, Angelo Arghira (Târgoviște) l-a învins la puncte, pe Ștefan Teodosescu (Tg. Jiu).

La categoria 80 kg, Gheorghe Cosmin Buleu, de la CSM Onești, a câștigat medalia de aur după ce a câștigat finala cu Adrian Csakany (U Cluj). Brăileanul Dragoș Badea a obținut medalia de bronz, fiind învins în semifinală de campion.

În ultimul meci al galei, la categoria +80 kg, Ștefan Moise, de la CSM Brăila, a câștigat medalia de aur a categoriei după victoria din finala cu Leon Andrei Majer, de la CSM Bistrița.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.