BRAI-CATA a fost sancționată cu 2000 de lei pentru neridicarea deșeurilor! Nici RER nu a scăpat de Poliția Locală!

 

Două din cele trei societăți care desfășoară serviciul de salubrizare în municipiului Brăila au fost sancționate contravențional de către inspectorii de la Poliția Locală.

”S.C.RER Ecologic Service.S.R.L., cu sediul în Brăila – sancționată contravențional – cu amendă în valoare de 2500 lei, conform Anexei H.C.L.M.Brăila nr.5/2003 – pentru neridicarea deșeurilor conform graficului. S.C.BRAI-CATA.S.R.L., cu sediul în Brăila – sancționată  contravențional – cu amendă în valoare de 2000 lei, conform Anexei H.C.L.M.Brăila nr.5/2003 – pentru neridicarea deșeurilor conform graficului”, se arată în comunicatul transmis de către Poliția Locală.

În ultima săptămână, s-a acţionat în teren la nivelul Comisiei pentru constatarea şi emiterea aprobărilor de toaletare şi doborâre a arborilor aflaţi pe domeniul public şi privat al municipiului Brăila, comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Brăila (Instituţia Arhitectului Şef şi Direcţia Tehnică), Poliţia Locală Brăila şi S.U.P. „Seroplant” Brăila, fiind soluţionate 17 de sesizări ale cetăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.