Brăila, pe harta lui Florin Călinescu, pentru reorganizarea Partidului Verde!

Din data de 20 iulie 2019, cu ocazia congresului național, Partidul Verde are un nou președinte, Florin Călinescu.

 

Partidul Verde, după o perioadă de stagnare, în care a avut loc o reorganizare internă, cu o prezenta mai mult la nivel international prin colaborarea cu familia Verzilor Europeni si cu partidele surori din tarile europene, cu noul lider Florin Calinescu, va arata romanilor ca se poate face un altfel de politica, diferita de cea practicata de partidele existente.

 

Cine va conduce Partidul Verde la Brăila?

 

 

La Brăila, Partidul Verde va lua naștere sub conducerea președintelui interimar, Andrei Popescu.

Andrei Popescu este licențiat în marketing din anul 2002, obținând și titlul de doctor în marketing din anul 2012. În anul 2016 a absolvit cursurile programului de MBA al Washington University in St. Louis, Olin Business School, program top 25 în SUA. Se implică în comunitate prin oferirea de training şi consultanţă pro bono.

Din anul 2006 este cadru didactic la Departamentul Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti – preparator, asistent, lector. Predă cursuri de marketing şi management în limbile română şi engleză, atât în cadrul programelor de Licenţă ale ASE, cât şi în cadrul MBA-ului Româno-Canadian. Este trainer în cadrul programelor de formare cu finanţare europeană, mai ales în domeniul promovării antreprenoriatului.

De-a lungul a 17 ani de carieră a acumulat experienţă de lucru pe trei continente, în şase ţări, în mediu privat şi mediu public, în mediu for-profit şi not-for-profit. Oferă consultanţă de strategie, marketing şi resurse umane pentru antreprenorii români care vor să-şi crească afacerile. Oferă training-uri personalizate în funcţie de nevoile clientului, pe o tematică largă: marketing, iniţiere în antreprenoriat, managementul schimbării, personal branding, eficientizare şedinţe etc. Este căsătorit şi are o fată.

Cei care doresc să se înscrie în Partidul Verde o pot face accesând site-ul http://www.partidulverde.ro/adeziune-2/ sau pot primi mai multe informații, despre organizația din Brăila, la numărul de telefon 0723.141.810.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.