Brăilean din Ciresu spargator in Marea Britanie

Brăilean din Ciresu spargator in Marea Britanie
Brăilean din Ciresu spargator in Marea Britanie

Un bărbat periculos este căutat de Politie, iar proprietarul casei oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru prinderea lui. Acesta a bătut trei femei după ce a spart o casă din Bedfordshire. 

Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire din Marea Britanie.

Bărbatul purta o vestă reflectorizantă și ținea în mână un pachet, ceea ce arăta că este posibil să lucreze la o firmă de curierat sau să se dea drept o persoană care lucrează acolo.

Bărbatul a fost identificat și se numește Săndel Hornea sau Săndel Bolentin și este din comuna Cireșu, județul Brăila.

Acesta nu a fost încă arestat și, potrivit informațiilor pe care le are proprietarul casei, a fugit în România imediat după atac.

Luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din Luton, Bedfordshire, un bărbat a pătruns într-o casă, după ce s-a dat drept angajat al unei firme de curierat.

În momentul în care a intrat, acesta a lovit o bătrână în cap, iar femeia a leșinat. Ulterior, individul a început să o lovească fără milă pe nepoata bătrânei, dar și pe mătușa fetei, care a încercat să intervină.

Scenele violente au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în interiorul casei.

După ce le-a lovit pe cele trei femei, atacatorul a reușit să plece cu un decodor TV, un joc Wii și alte console de joc, notează Poliția din Bedfordshire.

Inițial, apelul bărbatului din Anglia făcea referire la atacator ca fiind posibil român sau bulgar, iar după mai multe cercetări, atât pe cont propriu, cât și împreună cu Poliția, acesta a aflat că agresorul este cetățean român.

Săndel Hornea nu este la prima abatere. În 2007, pe când avea doar 23 de ani, era urmărit internațional pentru cinci infracțiuni de exploatare sexuală a copiilor și pornografie infantilă, fapte produse pe teritoriul Italiei.

sursa: ziarulroanesc.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.