Brăilenii s-au săturat de traficul infernal! Partidul Brăila Nouă vine cu soluții

 

Șoferii brăileni ar alege oricând rute alternative, sau chiar ocolitoare, pentru a evita cozile infernale care se formează la semafoarele din intersecțiile mari ale municipiului. Din păcate aceste rute nu au fost reabilitate de zeci de ani, iar riscul, de a rămâne efectiv cu mașina blocată, este mult prea mare.

Nu pot să nu observ că există un blocaj, în fiecare zi, în Barieră. Practic, tot fluxul de mașini care circulă dinspre Buzăului, Viziru înspre centru și înapoi, la orele de vârf se blochează, în Barieră, se trece foarte greu(…) Numai prin asfaltarea acelor străzi s-ar mai devia puțin din trafic. Unul ar fi prin spate, prin Viziru, pe la fostul PIC, dar mai bine nu te duci pentru că-ți rupi mașina în două(…) Nu știu dacă ar fi posibil, pe faleză, să fie un drum care să te scoată tocmai în centru. În partea cealaltă, dincolo de cimitir(n.r. Sfântul Constantin), chiar dacă este bariera, dacă se asfaltează doar până în față la TUG și aceasta ar fi o rută, să te scoată în Rîmnicul Sărat”, a declarat Gabriel Șerbănescu, membru al partidului Brăila Nouă.

Descongestionarea traficului, din intersecțiile mari ale municipiului Brăila, presupune asfaltarea străzilor secundare care crează legături între arterele principale. Principala problemă semnalată de Gabriel Șerbănescu, membru al partidului Brăila Nouă, constă în degrevarea traficului din zona Barierei Călărașilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.