CS Făurei a reușit să elimine pe Farul Constanța după o victorie cu 2-1 (1-1). Echipa fraților Nicoliță a întors rezultatul după ce constănțenii au deschis scorul și astfel au eliminat din Cupa României o ehipă de Liga a 2-a. În faza următoare CS Făurei ar putea avea ca adversară o echipă de Liga 1. 

Miercuri seara a fost sărbătoare în orașul Făurei după ce echipa locală a învins cu 2-1 pe Farul Constanța. Lovitura de începere a meciului a fost dată de primarul orașului Făurei, Ionel Voinea, iar asta se pare că le-a purtat noroc gazdelor care au acces astfel în șaisprezecimile Cupei României.

Farul Constanța a venit la Făurei cu o echipă formată din jucători care au evoluat mai puțin în primele șase etape din Liga a 2-a, crezând că vor avea o misiune ușoară. În minutul 15 Antonio Cruceru a înscris pentru Farul Constanța cu un şut de la 18 metri direct în vinclul porţii apărate de Aurel Nicoliţă.

În minutul 44 CS Făurei a reușit să restabilească egalitatea. Puşcaşu i-a pasat lui Stelică Nicoliţă, care a şutat la colţul lung, din interiorul careului, învingându-l pe portarul constănțenilor.

În minutul 55 gazdele au trecut la conducere. Bănel Nicoliţă a centrat și Florin Bălan a înscris cu capul, profitând de o ieşire neinspirată a portarului Cristian Andrei.

Până la final gazdele au știut să păstreze rezultatul și au obținut o calificare istorică în 16-imile Cupei României unde ar putea să întâlnească o echipă de Liga 1.

Șaisprezecimile de finală se vor juca în perioada 24 – 26 septembrie 2019 și vor participa 32 de echipe, 18 echipe calificate din faza a IV-a naţională şi 14 echipe din Liga 1.

CS Făurei: Aurel Nicoliţă – Sebastian Agache, Alexandru Drezaliu, Aleandru Gabriel Niţă, Bănel Nicoliţă, Florin Bălan, Fineas Roată, George Dragomir, Dan Percă, Andrei Puşcaşu, Stelică Nicoliţă. Antrenor Ionel Balaban. CS Făurei nu a făcut nici o schimbare.

Farul Constanța: Cr. Andrei – R. Zamfir, Antoche, Cană, D. Panait – D. Toma, Doumbia, Ant. Cruceru –  Băciuţ, Halep, Hordouan. Au mai jucat: Carabela, Nicola, Greu, Al. Bodea. Antrenor: Ianis Zicu

Articolul precedentVictorie la scor pentru Dunărea Brăila în fața CSM-ului din Slatina
Articolul următorAJOFM Brăila anunță 313 locuri de muncă vacante la data de 11 septembrie