Caravana Prefecturii Brăila a poposit la Însurăței și Tichilești

Echipa Prefecturii Brăila a continuat seria acțiunilor premergătoare Zilei Instituției Prefectului cu încă două vizite în județ, de data aceasta la Primăriile Însurăței și Tichilești, în cadrul Caravanei Prefecturii – 2023.

Elevii școlilor gimnaziale din cele două comune, alături de cadre didactice, au urmărit cu interes prezentările pregătite cu această ocazie de către Instituția Prefectului, precum și de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila și Centrul Militar Județean Brăila.

„Așa cum am subliniat de fiecare dată, ținta activității «Caravana Prefecturii 2023» o reprezintă o mai bună conștientizare în rândul membrilor de toate vârstele ai comunității locale cu privire la atribuțiile, rolul, organizarea dar și implicarea instituțională a Prefecturii în activitatea județului Brăila. Ca de fiecare dată atunci când le-am cerut sprijin, echipa noastră i-a avut alături pe reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila precum și ai Centrului Militar Județean Brăila. Le mulțumesc încă o dată pentru implicare. Le mulțumesc, de asemenea, primăriilor și unităților de învățământ care ne-au fost gazde primitoare pe parcursul acestei Caravane”, a declarat prefectul Iulian Timofei.

În plus, prefectul județului Brăila a reiterat invitația către brăilenii de toate vârstele, de a participa duminică, 2 aprilie, la acțiunile organizate cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, pe platoul din fața Palatului Administrativ precum și în incinta clădirii, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Agenda zilei de 02 aprilie a.c. cuprinde turul instituției, vizitarea biroului prefectului județului Brăila, precum și a sălilor în care se desfășoară ședințele de lucru. De asemenea, vor fi susținute exerciții demonstrative de către Jandarmeria Brăila, dar și o prezentare a tehnicii militare aparținând structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale. În plus, participanții la eveniment vor putea urmări programe artistice susținute de către ansambluri etnofolclorice, precum și un scurt program artistic susținut către Fanfara Militară a Garnizoanei Brăila.

Ca element de noutate, vor fi prezenți la evenimentul din 2 aprilie 2023, cu propriul stand, și echipa de roboticieni Helix Robotics Brăila.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.